Maling/borettslag og sameie

 

Skal borettslaget males?

Som beboer har du selv ansvar for vedlikehold innenfor boligens fire vegger, mens borettslagets styre har ansvar for vedlikehold av bygninger og vedlikehold av felles rom og arealer.
I sameier og borettslaget, der det ofte bor mange personer på samme sted blir det større slitasje, og dermed også hyppigere behov for rehabilitering og oppussing. Scanbygg as utfører oppdrag i Trondheim, har ditt borettslag behov for vedlikehold? Ta kontakt så kommer vi med et godt tilbud til dere.
Vi utfører alt av innvendig og utvendig arbeid for borettslag. Vi utfører oppdrag som: Maling av trappeoppganger, maling av vinduer, maling av dører, maling av fellesområder og maling av fasader. Uansett hva dere har behov for å male, skal vi kunne hjelpe dere.
Hvorfor er det viktig å male utvendig?
Når vi velger å male ute er det ikke utelukkende for at det skal bli penere, en viktig grunn til å male utvendig er å ta vare på de store verdiene bygningsmassen representerer. Utvendig vedlikehold må ses på som en investering som skal vare i mange år.
Husk at det som regel er billigere å vedlikeholde enn å renovere!
Vi komme gledelig å gir dere et uforpliktende tilbud på malerarbeid på fasader, trappeoppganger og inngangspartier. Vi utfører alt innen malerarbeid både utvendig og innvendig for sameie, borettslag og gårdeiere i Trondheim.
Trenger dere et malerfirma kan dere ta kontakt med oss. Vi har malere med lang erfaring klare for oppdrag. Når du benytter Scanbygg as  kan du være trygg på at malerarbeidet blir utført til avtalt tid og pris. Våre malere er høflige og hyggelige håndverkere som motiveres av å gjøre en skikkelig god jobb.